Van een monoliet naar een schaalbare applicatie

13.12

Stel, je bent tien jaar geleden begonnen met een applicatie voor het verwerken van zorgdeclaraties. Dan komt de vraag om twintig keer meer data gaan verwerken dan op dit moment mogelijk is. In deze sessie zal Marc Gerritsen je meenemen in het proces hoe Topicus dit heeft aangepakt. Hoe de MVC webapp is gemigreerd naar ASP.NET Core en het datamodel is aangepast om de vergrootte hoeveelheid data te managen. Ook transitie naar Windows Docker containers en het klaarmaken voor een eventuele deployment in de cloud zal aan bod komen.


Meer informatie


DIWUG Event

20.12

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Vanuit de DIWUG hebben we negen User Group avonden, een SharePoint Saturday en een Global Office 365 Developer Bootcamp voor jullie georganiseerd en daar zijn we trots op! Ook voor volgend jaar willen we graag weer DIWUG avonden voor jullie organiseren, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig. We zijn voor volgend jaar op zoek naar sponsoren die gastheer willen zijn van een User Group avond en we zoeken ook nog sprekers voor diezelfde avonden. Mocht je jezelf of jouw werkgever willen aanmelden, laat het ons weten!

Uiteraard hebben we ook in december weer een DIWUG avond. Op 20 december zijn we te gast bij Portiva in Nieuwegein en hebben we sessies van Arjan Cornelissen, die ons gaat laten zien hoe je een Office 365 tenant beter kunt beveiligen dan standaard het geval is, en van Paul Keijzers en Robert Schouten die ons alles uitleggen over Office 365 CLI en hoe je dit kunt inzetten om je tenant te beheren. We zien jullie graag op 20 december!


Meer informatie