IoT Hackathon: "Beer consumption measuring system"

26.08

We gaan in de vorm van een hackathon een flow sensor op een biertap bouwen. Dat is niet alleen een leuke manier om IoT toe te passen, maar ook nog eens zinvol. De evenementenindustrie wil namelijk heel graag van tevoren weten wanneer de fust op raakt of inzicht krijgen in het verloop van de bierconsumptie over een evenement heen. Bovendien was het testen van de oplossing nog nooit zo leuk. Doe je mee? Dan zorgen wij voor de onderdelen zoals biertaps, bier, sensors, arduino’s en natuurlijk een hapje en een drankje.

Als klap op de vuurpijl kun je, als je wilt, ’s avonds ook nog gratis mee naar de wedstrijd NAC – FC Den Bosch. We zitten dit “Avondje NAC” in de Skybox van hoofdsponsor CM, geheel verzorgd met een hapje en een drankje.

Meer informatie


SDN event

02.09

Op vrijdag 2 september vindt het 2e SDN Event van 2016 plaats in Zeist, We hopen net als bij het vorige event op een grote opkomst. Er staan weer een hoop interessante onderwerpen op het programma, waaronder de Microsoft HoloLens.

Meer informatie


Centric Tech Event 2016

07.09

In één dag je Microsoft-kennis bijspijkeren? Kom naar het Centric Tech Event op woensdag 7 september in CineMec Ede. Op het Tech Event praten gerenommeerde Microsoft-specialisten je helemaal bij over de laatste Microsoft-innovaties en ontwikkelingen op het gebied van development, infrastructuur en sales.

Meer informatie


Quintor Techdays Preview avond 1

14.09

– Going holographic, moving a UWP app/game to the holographic platform door Gerwin Klappe
– Learning Kubernetes and cloud concepts using a Raspberry Pi cluster door Arjen Wassink

Meer informatie


Quintor Techdays Preview avond 2

20.09

– DTAP is dead; a tale of continuous delivery door Jeroen Swart
– Be awesome with Windows Containers door Arjan ten Brinke
– From zero to continuous deployment with TFS Release Management door Arjan ten Brinke en Jeroen Swart

Meer informatie


How to practice TDD without shooting yourself in the foot door Dennis Doomen

20.09

Op dinsdag 20 september organiseert Blaak Selectie in samenwerking met Betabit opnieuw een kennissessie!

How to practice TDD without shooting yourself in the foot. It’s 2016, so practices like Test Driven Development (TDD) have long found their way into organizations. However, the practices and principles to keep those unit tests maintainable haven’t really changed. Still, I regularly talk to developers that somehow ended up with an incomprehensible unmaintainable set of unit tests that they once believed in, but are now holding them back. So in this session I like to provide a refresh of those fundamental ideas and talk about why you should practice TDD, revealing intentions, naming conventions, state versus interaction based testing, and how to stay out of the debugger hell with proper mocking and assertion frameworks. And even if you believe you are well versed in the testing realm, join me anyway. Maybe we can learn some tips & tricks from the audience as well. Looking forward to it!

Meer informatie


Quintor Introductie App development voor de Hololens

21.09

De meeste tech fanatics zijn wel bekend met de Hololens, maar hoe werkt het nou eigenlijk? En stel dat je er een App voor wilt ontwikkelen, waar begin je? In deze hands on sessie door Gerwin Klappe wordt er antwoord gegeven op deze vragen. Ook krijg je de kans om zelf de Hololens te ervaren.

Meer informatie


Azure App Services en Azure Functions

21.09

De eerste meeting van het nieuwe seizoen, meeting 3 alweer! Deze keer hebben we twee topics:

Azure App Services en Logic Apps
Azure Functions

Meer informatie


TechDays 2016

04.10

TechDays is het grootste evenement van Microsoft voor iedereen met een passie voor technologie in Nederland. Gedurende twee dagen komen veel enthousiaste bezoekers bijeen om te leren en kennis op te doen, best pratices te ervaren en met name ook te netwerken.

Meer informatie


TechDays 2016

05.10

Zie hierboven.