dotNed: Aarjan Meirink over Moderne architectuur patronen

28.04

Op donderdag 28 april zijn we te gast bij Macaw, waar Aarjan Meirink ons alles zal vertellen over moderne architectuur patronen. In het huidige cloud en agile tijdperk is het speelveld van applicatie architectuur veranderd. Om een state-of-the-art applicatie te bouwen zijn er allerlei ‘nieuwe’ patronen waar je uit kan kiezen. Tijdens de bijeenkomst legt Aarjan Meirink op een pragmatische manier hoe een aantal van deze patronen in de basis werken. Dus als je wil weten wanneer je DDD, CQRS en/of ES of juist plain CRUD moet kiezen voor je eigen applicaties of wat deze termen überhaupt betekenen, is deze bijeenkomst voor jou. Aarjan Meirink, integratie specialist en lead architect van Macaw, is al meer dan 20 jaar bezig met software ontwikkeling en ontwerpt en bouwt al enterprise applicaties met .Net sinds de 1.0 alfa release. Tijdens zijn werk is hij altijd op zoek naar betere manieren om applicaties op een onderhoudbare manier te bouwen.

Meer informatie


1e avond met Richard Campbell - The Development Platform Landscape

02.05

Beste .NET Zuid vrienden!
De allereerste avond van onze nieuwe usergroup: .NET Zuid komt er aan!!
Wij hebben het enorme geluk dat wij Richard Campbell mogen aankondigen als onze eerste gast!

Waar en Wanneer?
2 mei 2016, in Eindhoven. De locatie zal spoedig bevestigd worden.

Meer informatie


Dennis Doomen over Git, the repeat

19.05

Op veler verzoek herhalen we de sessie van Dennis Doomen. Echter, dit keer doen we het in het zuiden van het land. Eindhoven staat al jaar en dag bekend als de brainport van Europa, dus het is niet meer dan logisch dan dat wij bij dotNed ook daar sessies organiseren. Deze is de eerste in een naar wij hopen, lange reeks van meetings in het zuiden van het land! We zijn op donderdag 19 mei te gast bij Aviva, op het Strijp S terrein te Eindhoven. Deze voormalige Philips fabriek biedt vandaag de dag ruimte aan vele innovatieve organisaties en dat is daar te merken. Dus wat is nu een betere plek voor een dotNed avond dan hier?

Meer informatie


Escape Reality - enter the future

09.06

Op donderdag 9 juni kun je vanaf 18:00 tot 21:00 bij Computer Futures terecht als je alles wilt weten over Virtual Reality, Augmented Reality en alles wat daar mee samen hangt. Op deze avond organiseert Computer Futures samen met VR Producties een avond rondom dit thema. Gedurende deze avond zullen we onderzoeken wat dit nu allemaal inhoudt, wat het betekent en waar we naar toe gaan. Uiteraard zullen we er devices zijn om te kijken hoe dat in de praktijk werkt.

Dennis Vroegop zal er uitgebreid zijn visie over dit alles laten zien. De HoloLens zal een belangrijke rol in zijn verhaal zijn (en ja, hij neemt er een mee).

Dus wil je meer te weten komen over Virtual Reality, wil je zelf eens een VR bril proberen en wil je netwerken met ontwikkelaars die hier ook in geïnteresseerd zijn? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Annemarie Planque (a.planque@computerfutures.nl)


TechDays 2016

04.10

TechDays is het grootste evenement van Microsoft voor iedereen met een passie voor technologie in Nederland. Gedurende twee dagen komen veel enthousiaste bezoekers bijeen om te leren en kennis op te doen, best pratices te ervaren en met name ook te netwerken.

Meer informatie


TechDays 2016

05.10

Zie hierboven.