devNetNoord

08.10

Op donderdag 8 oktober 2015 organiseren we weer een devNetNoord event. Wij willen je graag van harte uitnodigen om bij dit evenement aanwezig te zijn. Ook geïnteresseerden uit je directe omgeving zijn weer van harte welkom om dit event bij te wonen. Aan dit evenement zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.

Meer informatie


“Betrouwbare applicaties met messaging” met Dennis van der Stelt

15.10

In samenwerking met Betabit organiseren we op donderdag 15 oktober het event “Betrouwbare applicaties met messaging” met als spreker Dennis van der Stelt.

Het event is gratis (inschrijven verplicht!) en zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00u is men welkom voor een broodje en drankje en om 19:00u zal de presentatie beginnen.

Meer informatie


Visual Studio 2015 – Cross-platform ontwikkeling met Azure

03.11

n de hedendaagse wereld neemt de diversiteit in software-land alsmaar toe. Om een zo groot mogelijke markt te bedienen moeten apps beschikbaar zijn voor Windows, Linux, iOS, Android, etcetera. Hoe realiseer je dat op een efficiënte manier?
Op 3 november laten we een aantal manieren zien waarmee u optimaal aansluit op de multi-platform wereld van vandaag. Middels een migratie naar Visual Studio Online, Build vNext en Docker containers heeft u een aantal krachtige gereedschappen voor uw multi-platform applicatie-ontwikkeling in handen.

Meer informatie


Client-side JavaScript frameworks in Universal Windows Apps (KnockoutJS, AngularJS, ReactJS)

19.11

JavaScript frameworks als AngularJS en KnockoutJS zijn erg populair in de webontwikkeling. Maar wist jij dat je deze frameworks ook kunt gebruiken bij de ontwikkeling van Universal Windows Apps? Dit is waar Timmy Kokke (.NET ontwikkelaar, Microsoft MVP en initiatiefnemer van de Microsoft User Group voor Windows Store apps en Windows Phone apps) zich tijdens dit seminar op focust.

Meer informatie