Continuous Delivery webinar

07.01

Continuous Delivery is een trend. Veel bedrijven hebben het over Continuous Delivery maar wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? En belangrijker nog, wat moet er allemaal gedaan worden om te komen tot Continuous Delivery?

Meer informatie


24e Microsoft Azure User Group Meeting

21.01

Woensdag 21 januari 2015 is er een bijeenkomst van de Nederlandse Microsoft Azure User Group. Dit keer is Inovativ zo vriendelijk om de locatie in Amstelveen te sponsoren. We hebben een agenda die met name IT Pro's zal aanspreken. Maar uiteraard zijn PaaS liefhebbers ook welkom. Microsoft Azure User Group Meetings zijn bedoeld voor alle architecten, engineers en consultants die interesse hebben in -en/of ervaring hebben met- het Microsoft Azure platform. We moedigen dan ook iedereen aan collega's en klanten uit te nodigen om zich te laten informeren en inspireren door onze sprekers.

Meer informatie


iSense TALKS .NET: Pentesten

12.02

Na het succes van zijn eerste sessie over .NET Security missers staat Security Consultant en Pentester Jacco van Tuijl op 12 februari wederom voor een groep enthousiaste .NET specialisten. Waar Van Tuijl tijdens zijn eerste sessie inging op zijn werk als Red Team Tester en focuste op de top 10 meest gemaakte beveiligingsfouten in een .NET omgeving, richt hij zich nu volledig op pentesten. Wil jij weten hoe je kwetsbaarheden kunt opsporen en hoe jij ervoor kunt zorgen dat black hat hackers geen toegang tot ‘jouw’ systemen hebben? Kom dan naar iSense TALKS .NET: Pentesten!

Meer informatie