Building & Designing Windows 10 Universal Windows Apps using XAML and C#

03.09

Met het Universal Windows Platform wordt het voor jou als developer gemakkelijker om apps op maat te maken voor verschillende devices. Dankzij recente ontwikkelingen wordt het creëren van Universal Windows Apps eenvoudiger dan ooit!

Meer informatie


Pluralsight Studiegroep: Everyday PowerShell for Developers

09.09

De studiegroep van september gaat over Everyday PowerShell for Developers. In deze bijna 4 uur durende cursus van PluralSight wordt uitgelegd hoe je met PowerShell veel herhalende acties, ook binnen Visual Studio, kunt automatiseren. Tijdens de bijeenkomsten is een expert aanwezig die eventuele vragen kan beantwoorden. Deze keer is dat niemand minder dan Jeff Wouters, PowerShell MVP en expert

Meer informatie


“Betrouwbare applicaties met messaging” met Dennis van der Stelt

15.10

In samenwerking met Betabit organiseren we op donderdag 15 oktober het event “Betrouwbare applicaties met messaging” met als spreker Dennis van der Stelt.

Het event is gratis (inschrijven verplicht!) en zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00u is men welkom voor een broodje en drankje en om 19:00u zal de presentatie beginnen.

Meer informatie


Client-side JavaScript frameworks in Universal Windows Apps (KnockoutJS, AngularJS, ReactJS)

19.11

JavaScript frameworks als AngularJS en KnockoutJS zijn erg populair in de webontwikkeling. Maar wist jij dat je deze frameworks ook kunt gebruiken bij de ontwikkeling van Universal Windows Apps? Dit is waar Timmy Kokke (.NET ontwikkelaar, Microsoft MVP en initiatiefnemer van de Microsoft User Group voor Windows Store apps en Windows Phone apps) zich tijdens dit seminar op focust.

Meer informatie